De Fortunahome chat wordt aangeboden door 4Planets en is enkel beschikbaar voor ingelogde leden

Log hier in met uw account!

Contact informatie Fortunahome.comFortunahome is de langst bestaande Fortuna Sittard internetpagina. In de jaren negentig waren wij al op het Net te vinden. Vanaf 2000 zijn wij semi-professioneel verder gegaan. Vanaf dat moment is het snel gegaan. Wekelijks verzorgen wij voor duizenden Fortunafans het laatste nieuws, achtergrondinfo, info van en over spelers en veel meer.

De page wordt op jaarbasis dan ook door zo'n 2 miljoen (!) bezoekers bekeken. Door elk jaar de pagina verder te verbeteren zijn wij niet alleen uitgegroeid tot een begrip binnen Fortuna Sittard, maar ook worden we als een gerespecteerd groepering in de landelijke media, lokale bestuurskringen en de inwoners van onze regio gezien.


Fortunahome.com heeft een uitgebreid webmasterteam.  U kunt dit team op de volgende wijze contacteren:


 

Email adres

Fortunahome@hotmail.com

Webmaster@fortunahome.com

Onderwerpen Most valued Player Vakantiefotos
nieuws tips Wedstrijdfotos
columns of andere bijdrages Sponsor contacten / informatie
klachten Technische zaken
Nieuws voor op de Ticker nieuwe tips en ideeenOnze pagina is een supporterspagina en geen commerciele pagina. Fortunahome doet niet aan uitruil van Links. Foto's en infomatie van deze page mogen dus best gebruikt worden mits daar geen commerciele doelstellingen bij zitten, mits deze positief gebruikt worden tbv van Fortuna Sittard en FortunaHome en mits er aan bronvermelding (Fortunahome.com) is gedaan.