De Fortunahome chat wordt aangeboden door 4Planets en is enkel beschikbaar voor ingelogde leden

Log hier in met uw account!

Sponsor van Fortuna-Home

Fortunahome is de langst bestaande Fortuna Sittard internetpagina. In de jaren negentig waren wij al op het Net te vinden. Vanaf 2000 zijn wij semi-professioneel verder gegaan. Vanaf dat moment is het snel gegaan. Wekelijks verzorgen wij voor duizenden Fortunafans het laatste nieuws, achtergrondinfo, info van en over spelers en veel meer. De page heeft op jaarbasis dan ook door meer dan 1 miljoen views!. Door elk jaar de pagina verder te verbeteren zijn wij niet alleen uitgegroeid tot een begrip binnen Fortuna Sittard, maar ook worden we als een gerespecteerd groepering in de landelijke media, lokale bestuurskringen en de inwoners van onze regio gezien.

Onze basis is en blijven de supporters, maar door onze consistente een eerlijke werkwijze hebben wij inmiddels ook het respect en de waardering van vele spelers en bestuur weten te winnen. Een betrouwbare, actuele en informatieve internetpagina bouwen en onderhouden kost veel tijd, energie en geld. Om de kwaliteit van onze pagina's en service te blijven garanderen, nee sterker nog, nog beter te maken hebben we jullie steun nodig. Middels "de vrienden van Fortunahome" kunnen jullie deze page helpen verder te innoveren en een van nederlands beste voetbalinternetpagina te worden! Een club als Fortuna verdient ons inziens zo'n pagina!!!

"Vrienden van Fortunahome" keuze pakketten


Basis Pakket
Het basis pakket geeft je organisatie voor een klein bedrag grote naamsbekendheid. Middels een banner op de voorpagina van Fortunahome kun je voor 150 euro per jaar je organisatie aan duizenden viewers laten zien! Uiteraard kun je de banner laten verwijzen naar je eigen website of e-mail adres. Succes verzekerd! Een banner kun je zelf aanleveren of wij maken hem gratis voor je. Echt een aanrader voor het klein en middelbedrijf.

Luxe pakket
Het luxepakket is het basispakket + een plaatsing van diezelfde banner bij het veel gelezen Gastenboek. Daarnaast mag je regelmatig nieuwtjes of speciale acties via onze " niews-flash" (de lopende banner boven in beeld) doorgeven. Hiermee bereik je dus al onze bezoekers. De prijs voor dit luxe pakket is 275 euro per jaar.

 
 

Betalingen en garantie.

Fortunahome beschikt over een eigen account, zowel in Nederland (Rabobank) als belgie (kbc). Betalingen geschieden alleen in euro's en kan zowel cash als giraal via een bankoverdracht. Uiteraard krijgt u een officiële kwitantie waardoor uw sponsorbijdrage fiscaal aftrekbaar wordt. De (betalings)periode is steeds per jaar. Indien u belangstelling heeft voor een sponserpakket kunt u ons mailen op Webmaster@Fortunahome.com. Binnen 24 uur geven wij u alle benodigde informatie, inclusief ons telefoonnummer, bankaccount en benodigde informatie.